Webdesign
Voor een moderne organisatie, bedrijf, maar ook als familie/hobby-site, mag een professionele website niet meer ontbreken. Internet als medium biedt u vele voordelen om relaties te onderhouden, zowel met bestaande als nieuwe contacten!
Klantgericht - eenvoud
Dutchzone maakt volledig klantgerichte websites, we proberen uw site zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen! Wij maken zowel eenvoudige html sites, alsook volledige dynamische sites, eventueel voorzien van een database. Dit naargelang uw doelstellingen!
webdesign image

Onze kenmerken

Heldere structuur: Een goede website is algemeen een website waar men makkelijk kan in navigeren. Hierbij speelt dus de structuur een belangrijk uitgangspunt! We moeten u niet nogmaals zeggen dat wij hiervoor de nodige kennis bezitten...

Hoogstaande vormgeving: Estethisch ontworpen websites maakt een bezoek aangenamer en ondersteunt bovendien de structuur. Zo krijgt elke website een eigen uitstraling en is die in lijn met uw huisstijl.

Duidelijke projectopvolging: Dutchzone bouwt websites aan de hand van vooraf besproken richtlijnen, waardoor u duidelijk weet waaaraan u zich mag verwachten. Zo kan u steeds uw project volgen op het internet, u merkt de vooruitgang en kan bijsturen daar waar u wenst!

Klaar en duidelijk!

Dutchzone probeert geen moeilijke termen te gebruiken, zoals de meeste andere bedrijven in onze sector, maar alles zo goed mogelijk in verstaanbare taal uit te leggen. Samen gaan we op zoek naar de doelstelling en mogelijkheden van uw project. We peilen naar de verwachtingen en gaan na wat de technische mogelijkheden zijn.

Betaalbaar? - tarieven...

Hoeft een website duur te zijn? Neen, betaalbaar kan ook! Wij zijn gespecialiseerd in betaalbare website creaties en optimalisatie voor zoekmachines. Wij weten hoe een KMO, vereniging, zelfstandige onderneming of een particulier behandeld moet worden en zullen niet proberen u met onnodige diensten op te zadelen, die u toch nooit gebruikt.

Website prijzen variŽren van 125 euro tot ... (dit naargelang uw wensen). Neem contact met ons op voor meer info!