Is uw domeinnaam nog vrij?

over image

Bedrijfsinfo

DutchZone, streeft naar het succes van zijn klanten,
het succes van de klanten is tevens ons succes!

Dutchzone is een bedrijf gespecialisseerd in internetdiensten, oa. aanbieden van webhosting (webruimte), webapplicaties (bv. internetshop), dienstverlening voor uw hard- en software (op gebied van internetoplossingen), enzv. Wij bieden onze klanten zowel de mogelijkheid zelf een creatie te maken alsook de mogelijkheid dit door ons te laten doen!

Als hostingprovider doen we permanent aan bijscholing om de nieuwe technologieŽn onder de knie te krijgen en te houden! Waarom? Omdat een website het uithangbord is van uw bedrijf, vereniging, familie, hobby, enzv. Een website dient om bekeken te worden en moet dus een bepaalde uitstraling genieten!

Samenwerking & partners

Vandaag de dag werken wij samen met verschillende IT-bedrijven om op alles voorbereid te zijn zo kunnen wij elk stuk in onze systemen onmiddellijk vervangen. Tevens werken we ook samen met bedrijven in de buurt van het datacenter die op enkele minuten aanwezig kunnen zijn om in te grijpen moest dit nodig zijn!

Ook kan u partner worden, ziet u dit alles zitten neem dan contact op met ons, vermeld duidelijk op welke manier u wil samenwerken met Dutchzone! U kan ook een samenwerking starten met Dutchzone als reseller, ... hoe groot/klein het ook mag lijken!