Reseller hosting
Met onze reseller hosting willen wij webdesigners, programmeurs en bedrijven de mogelijkheid geven om hun klanten zelf webhosting aan te bieden zonder dat ze over de nodige netwerkinfrastructuur beschikken die nodig is om websites en email te hosten. De Reseller kan een deel van onze server huren en op deze manier hosting naar eigen inzicht aan zijn klanten gaan aanbieden. Resellerhosting kan u verkrijgen op zowel Linux als Windows omgeving.
reseller image

Reseller worden

Hebt u meerdere sites die u voor anderen onderhoudt,
dan is het resellerpakket van Dutchzone precies wat u zoekt.

Als reseller hebt u met behulp van het uitgebreide controlepaneel van Plesk alles binnen handbereik om uzelf als webhoster te profileren, terwijl u niet voor de beveiliging en updates van de server moet instaan.

Heb ik dan geen beperkingen?

Elke reselleraccount krijgt onbeperkt aantal e-mailadressen, forwarders, subdomeinen, databases, en kan ook gebruik maken van de standaard opties die in elk webhostingpakket zitten.

De prijs wordt bepaald aan de hand van de hoeveelheid webruimte en het dataverkeer dat u per maand verbruikt. Bij verbruik hoger dan de contractueel vastgelegde hoeveelheid dataverkeer per maand, betaalt u per GB € 2,50.

Wat kost het mij?

Als reseller kunt u dataverkeer kopen in blokken van 5GB dataverkeer per maand. Zo kunt u dus kiezen hoeveel dataverkeer per maand u afneemt.
U krijgt één derde van het dataverkeer dat u afneemt in webspace toegewezen.
In onderstaande tabel vindt u een overzicht weer van enkele gangbare hoeveelheden:

Dataverkeer Webspace Prijs
5 GB1,67 GB€ 8,33
10 GB3,33 GB€ 16,67
15 GB5 GB€ 25
20 GB6,67 GB€ 33,33
25 GB8,33 GB€ 41,67
30 GB10 GB€ 50

Het dataverkeer en de prijzen die vermeld staan in de tabel zijn op maandelijkse basis, exclusief 21% BTW en enkel geldig voor nieuwe klanten die van het aanbod gebruik maken.

Hoe kan ik het resellerpakket bestellen?


Om het resellerpakket te bestellen, kunt u een mailtje sturen naar verkoop [at] dutchzone.be of gebruik maken van het contactformulier.